Reistopper

Uitgaansleven in IcmelerIcmeler heeft een klein, maar levendig centrum. De mooi aangelegde en goed onderhouden straten, de alom vertegenwoordigde bloemenpracht en de vele gezellige terrassen geven Icmeler een sfeervolle aanblik. In het centrum vindt u ook diverse winkeltjes en gezellige restaurants. Degenen die op zoek zijn naar een bruisend uitgaansleven, raden wij aan naar Marmaris te gaan. D olmusjes rijden de hele dag tussen de beide badplaatsen heen en weer. Natuurlijk kunt u ook met de taxiboot van Icmeler naar Marmaris gaan. Ook deze vaart regelmatig. Of bent u sportief aangelegd? In dat geval kunt u eventueel de afstand ook te voet afleggen. De boulevard van Icmeler loopt namelijk door tot bij de jachthaven in het centrum van Marmaris.

Uitgaan in Marmaris
Marmaris beschikt over een uitgebreid nachtleven, vooral in het oude centrum zijn vele discotheken en barretjes te vinden. De Barstreet is dè place to be wat betreft uitgaan! Hier zijn de meeste grote discotheken te vinden. Maar ook op de boulevard kan tot diep in de nacht doorgefeest worden.

Wat betreft de prijzen is Marmaris geen uitzondering ten opzichte van andere populaire badplaatsen, die zijn iets hogen dan in Nederland. In kroegen en barretjes betaal je rond de 3 euro voor een biertje, bij de populaire discotheken kan dit oplopen tot een euro of 5. Het kan soms zelfs de moeite waard zijn om over de prijs te onderhandelen, zelfs tijdens het uitgaan!

Er zijn een aantal discotheken waar veel Nederlanders naartoe gaan, zoals het feestcafé de Rembrandt, het Leidse Plein en Club Areena. Maar het is zeker de moeite waard om ook bij andere clubs te kijken. Marmaris kent vele (openlucht) discotheken waar je jezelf prima kan vermaken. Je zal hier, naast de vele Nederlanders, vooral veel Engelsen, Russen en Scandinaviërs tegen komen.

Het weer in Icmeler

Top reisaanbieders


1
logo1

Icmeler vanaf € 349,-

2
logo5

Icmeler vanaf € 305,-

3
logo4

Icmeler vanaf € 425,-

4
logo3

Icmeler vanaf € 349,-