Reistopper

Toerische bezienswaardigheden / IcmelerAan een heerlijke baai, met een fantastisch langzaam in zee aflopend en vrij breed strand (dus erg geschikt voor families met kinderen) ligt het gezellige vakantieplaatsje IÁmeler. Indrukwekkende, groene bergketens omringen deze Turkse badplaats. Langs het gehele strand loopt een boulevard. Er zijn tientallen mogelijkheden om te eten, te drinken of gewoon lekker op een terrasje bij te komen. Bovendien bent u binnen 15 minuten met de goedkope dolmus in het gezellige centrum van Marmaris (ca. 9 km). Heel regelmatig gaan er ook taxibootjes naar het centrum van Marmaris en TurunÁ, weer eens iets geheel anders. Eťn keer per week is er marktdag en van juni t/m september is er een klein waterpretpark voor kinderen in het dorp geopend.

Strand van Icmeler
Het aan de zuidelijke EgeÔsche Kust gelegen Marmaris en IÁmeler hebben kristalheldere baaien met lange zand- en kiezelstranden. De stranden zijn voorzien van ligbedden en parasols en zijn gratis maar de ligkussens kosten 5 lira per 2 stuks. De omgeving wordt benadrukt door de bergketens die met pijnbomen en oleanderbomen bedekt zijn

Winkelen
Aantal winkels: 101-250, locatie van de winkels: De winkels bevinden zich voornamelijk in het centrum. Soorten winkels in IÁmeler: toeristen/souvenir, kleding, juwelier/sieraden en supermarkt/levensmiddelen

Markten
In het hoogseizoen wordt aan weerszijden van het meest noordelijk gelegen riviertje een levendige toeristenmarkt gehouden. Locatie van de markt(en): Bijna iedere week is er een markt langs de hoofdweg naar Marmaris en TurunÁ.

Van alles te doen tijdens een vakantie in IÁmeler
Op vakantie in IÁmeler kunt u vanuit Dalyan een boottochtje maken naar de in de rotsen uitgehakte fraaie Lycische koningsgraven. Hier vlakbij zijn zwavelhoudende modderbaden, waar u elkaar lekker in mag smeren! Wat dacht u van een ontspannen dagje op zee op een Turkse gŁlet? Wilt u meer actie tijdens uw vakantie in IÁmeler? Een jeepsafari brengt u door de prachtige groene natuur van het Taurusgebergte met vergezichten, heldere beekjes en pittoreske bergdorpen. Raften over een wild stromende rivier: het kan allemaal! Bezoek ook eens een lokale hamam met als afsluiting een ontspannen massage.

Kortom: u vindt alle ingrediŽnten voor een heerlijke vakantie in IÁmeler!

Het weer in Icmeler

Top reisaanbieders


1
logo1

Icmeler vanaf Ä 349,-

2
logo5

Icmeler vanaf Ä 305,-

3
logo4

Icmeler vanaf Ä 425,-

4
logo3

Icmeler vanaf Ä 349,-